Jogi Nyilatkozat

A JobbMintaTv.hu célja egy közösség létrehozása, ahol a lehető legegyszerűbb módon tudnak érdekes és friss tartalmat megosztani egymással a felhasználók. Az oldal egyes funkcióinak eléréséhez regisztrálni kell. Regisztrációjával tudomásul veszi, hogy a JobbMintaTv.hu fenntartja a jogot a felhasználók által beküldött tartalom bármilyen célú felhasználására és indokolt esetben a felhasználó kitiltására. A JobbMintaTv.hu cookie-kat használ a regisztrált felhasználók böngészési szokásainak tárolására, szigorúan a böngészési élmény javításának céljából. Harmadik fél számára jelenleg semmilyen adatot nem adunk ki, bővebben az Adatvédelem oldalon.

Tudomásunk szerint a JobbMintaTv.hu szerverein SEMMILYEN jogsértő tartalom nincs. Ha Ön olyan tartalom birtokosa amit jogsértő módon tárolunk a szervereinken kérem lépjen velünk kapcsolatba a következő módon: Kapcsolat. A JobbMintaTv.hu az oldalon bemutatott tartalommal nem feltétlenül ért egyet, felelőséget a tartalom iránt nem vállal.

A videókat tároló szerverek nem a mi tulajdonunkat képezik, nem vállalunk felelősséget a tartalmaik iránt. Ezen szerverek tartalmára nincs rálátásunk, célunk pusztán a praktikus közvetítés a felhasználó és a tartalom között. Nincs lehetőségünk beleavatkozni a szerverek tartalmába, így jogi kérdésekben sem tudunk állást foglalni. Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény szerint minden felelősség a tartalmat tároló szolgáltatókat terheli.